Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Fira de l'Ensenyament


Fira d'ensenyament anul·lada


Informem de la 8a Fira de l’Ensenyament de Badalona que celebrarem enguany els dies 12 i 13 de març al recinte del “Centre Cultural l’ Escorxador” i alhora us convidem a l’acte inaugural de la fira el 9 de març a l’Espai Betúlia amb la taula rodona Com ens preparem per a les professions del futur ?. Quins escenaris macroeconòmics i mundials previsiblement us podreu trobar i quins filons d’ocupació hi hauran ?

Com en edicions anteriors, la Fira de l’ Ensenyament s’organitza des del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona i el Departament de Joventut amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, en els dos dies de fira els centres educatius mostren públicament els estudis post-obligatoris que es realitzen a la nostra ciutat i altres ciutats de l’entorn.

A la fira ens visiten els alumnes, el professorat i les famílies que volen conèixer l’oferta formativa i les avantatges d’estudiar formació professional, batxillerat, estudis universitaris, PFI, adults i un grapat d’ estudis complementaris.

Trobaran molts estants dels centres educatius de Badalona i d’altres ciutats alhora que s’organitzen xerrades informatives i espais d’orientació personalitzats.

També comptem amb un espai molt important que anomenem “Human library” on professionals en actiu expliquen la seva experiència laboral a grups reduïts d’alumnes i per últim l’ espai dedicat exclusivament a les llengües del món, a més d’un programa farcit d’actuacions.

Esteu convidats i convidades i esperem que siguin del vostre interès totes les activitats que s’ofereixen en el marc de la Fira.

Centre Cultural l’Escorxador de 9 a 14 h C/ Arquitecte Fradera s/n 08914 Badalona

Espai Betulia de 18’30 a 20 h C/ Enric Borràs, 43-47 08912 Badalona


Comparteix