Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Gimnàs Poliesportiu de Llefià
Amb l’objectiu de promocionar l’activitat física en les persones, el Servei d’Esports ofereix un seguit d’activitats orientades a mantenir i millorar la condició física, combinant diferents exercicis per millorar la resistència cardiovascular, la tonificació i resistència muscular, i sempre adaptant el treball i la intensitat de l’esforç al grup de persones que estiguin realitzant l’activitat. Totes les activitats van adreçades a dones i homes de 18 a 65 anys.

Quasi totes les activitats es realitzen acompanyades amb música i amb material divers, i de les activitats que s’ofereixen en aquest gimnàs, pots trobar-ne més informació en la definició de cada activitat o trucant al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Badalona.

Dades de contacte:

Av. Doctor Bassols, 109-119

esports@badalona.cat

Telèfon: 93 483 26 00

ACTIVITATS

DIES

HORARIS

A-Cardio

2 dies (dimarts i dijous)

09.00 a 10.00 h

A-Cardio/Correcció postural

3 dies (dilluns, dimecres i divendres)

10.00 a 11.00 h

A-Cardio/ET

2 dies (dimarts i dijous)

20.00 a 21.00 h

DEFINICIONS DE LES ACTIVITATS:

A-Cardio: Activitat cardiovascular realitzada amb la combinació de diferents estils i ritmes musicals, incorporant coreografies adaptades al nivell dels usuaris amb al i baix impacte.

E.T.: L’entrenament total és una activitat orientada a realitzar sessions amb un treball cardiovascular molt variat i amb la combinació d’exercicis de tonificació muscular, amb l’objectiu de millorar la resistència muscular i cardiovascular.

Correcció postural: Activitat especifica adreçada a treballar la flexibilitat, el to muscular, millorar la coordinació, l’equilibri... dirigida per un tècnic esportiu especialitzat. Molt indicat per persones amb dolences generals del cos.


Comparteix