Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Pacte per la ConvivènciaAquest Pacte és el resultat d'un procés de treball amb diferents entitats de la ciutat que es va iniciar al setembre d'aquest any i ha acabat al mes de novembre. Sense l'esforç i la implicació altruista de totes elles, no hagués estat possible.

El Pacte és un compromís amb el món associatiu i la ciutadania per garantir la convivència veïnal i preservar la cohesió social perquè cap persona pugui ser discriminada o vegi vulnerats els seus drets socials per raó d’origen, gènere, llengua, religió, orientació sexual, edat, creences i conviccions, formes de família, diversitat funcional, territori, classe socioeconòmica, ideologia o de qualsevol altre tipus, interrelacionades o no.

Aquest vol contribuir a l’enfortiment d’un marc de civisme, de convivència social i de respecte mutu entre els ciutadans i les ciutadanes de Badalona. Fomenta les relacions entre les persones, la convivència i el respecte individual i col•lectiu, tenint en compte les diversitats, impulsant així els valors que ajuden a progressar dia a dia. Es pretén fer de manera gradual, una ciutat més amable, acollidora i sostenible, per viure-hi i conviure-hi, on el diàleg i el respecte formin part del nostre comportament quotidià.

Repercussio en els mitjans de comunicacio:

Canal 3/24

La Vanguardia

Vilaweb

El Punt Avui


Notícies relacionades amb el Pacte

En aquest apartat trobareu notícies relacionades amb el Pacte per la convivència en diversitats.

Text del Pacte

Comparteix
Document del Pacte per la convivència

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat