Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Dia Internacional de la Ciutat EducadoraEl dijous 30 de novembre, es fa l’acte de celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, a les 18 h, en el Conservatori Professional de Música de Badalona (carrer del Pare Claret, 2).

L’acte compta amb la conferència “Badalona ciutat educadora: principis i reptes” a càrrec de Joan Manuel del Pozo, filòsof, Síndic de la UdG i exconseller d'Educació i Universitats. A les 19.30 h es farà una breu cloenda musical a càrrec d’alumnes del Conservatori.

 

Acte promogut pel Consell Escolar Municipal, FAMPAS i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona amb l’objectiu d’aprofundir en el coneixement, la idea i la pràctica de Badalona com a ciutat educadora en relació, especialment, al contingut dels 20 principis de la Carta de Ciutats Educadores  a la qual l’Ajuntamemt de Badalona s’hi va adherir en el 1r Congrés Internacional de Ciutats Educadores celebrat a Barcelona l’any 1990.

Per acomplir aquesta idea i els principis i compromisos que es determinen en la Carta cal que segueixi creixent la voluntat i l’acció intencionada i conjunta dels centres educatius, escolars i de lleure, de les AMPA i de les entitats socioeducatives, culturals i esportives, de les empreses, dels comerciants, dels serveis de l’administració i de les xarxes territorials que, d’una manera intencionada, treballen per i amb les persones, per a una ciutat de progrés, més justa i cohesionada.

Més informació i inscripció:

Servei d’Educació

tel 93 483 27 75

 servei_educacio@badalona.cat


Comparteix