Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Fem cine!


baner fem cine


Fem cine! celebra dilluns 18 de juny al Teatre Principal una matinal de cinema amb la projecció de curts de l'escola Rafael Alberti i de FILMETS.

Alumnes de l'escola Rafael Alberti presenten els curts que han fet en el marc del projecte Cinema en curs

El dilluns 18 de juny, de 10 a 12 h, al Teatre Principal es fa la 2a edició de Fem Cine!, amb la projecció de curts de l'escola Rafael Alberti, realitzats en el marc del Projecte Cinema en curs que promou a bao a qu, una entitat especialitzada en l'educació audiovisual i en l'aprenentatge i ús del cinema a nivell escolar. Aquest projecte compta amb la participació de professionals del cinema que s'apropen a les escoles i formen i assessoren als nois i noies en la realització dels seus propis projectes cinematogràfics. 

Cinema en curs és un programa de pedagogia del cinema a escoles i instituts iniciat el 2005 a Catalunya i que actualment també es desenvolupa a Galícia, Madrid, Argentina i Xile. De la mà de persones vinculades al món del cinema (realitzadors, guionistes, directors de fotografia, muntadors, etc.) que treballen juntament amb un equip de docents del centre, al llarg de tot un curs i en horari escolar, els alumnes s’apropen al cinema, tant a partir del visionat de pel·lícules com de la pràctica creativa.

Aquests són els curts de l'escola Rafael Alberti que es projecten:

El dimoni del Consell dels Infants de Badalona

A la manera de Georges Méliès.

Making-of Cinema en curs 2017-18.

La fugida. Curt de Cinema en curs.

Making-of Passejada històrica per Llefià.En aquesta matinal de cinema també es projecta una selecció de curts d'animació de FILMETS. Fem cine! vol esdevenir l’acte de cloenda de totes les iniciatives escolars vinculades a l’aprenentatge del cinema que es fan al llarg del curs a la ciutat. El bon treball que fa l'escola Rafael Alberti n’és la millor mostra i llavor.

Fem cine! està organitzat per l’escola Rafael Alberti i l’Ajuntament de Badalona a través del Servei d’Educació de la regidoria de Badalona Educadora i compta amb la col·laboració de a bao a qu, del Consell dels Infants de Badalona, de FILMETS i de Televisió de Badalona.

Més informació:

http://www.cinemaencurs.org/ 

 https://escolarafaelalberti.wordpress.com/


Comparteix