Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Xarxa de camins amics de BadalonaEl 21 de setembre, per la tarda, s’inauguren els Camíns Amics dels Romans i de la Mar Mediterània. El primer està promogut per les escoles Jungfrau i Maristes Champagnat i el segon per les escoles Badalona Port, Betúlia, Gitanjali, López Torrejón, Progrés i Ventós Mir.

A partir del projecte base que la Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona (CPSEVB) va fer arribar al govern de l’Ajuntament l'any 2015, el Consell de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic va endegar el funcionament, al llarg del curs 2016-17, d’un Grup de Treball de Camins escolars.

Aquest Grup de treball ha comptat amb la participació de moltes escoles, de la Comissió del PSEVB, d’altres entitats de la ciutat, i dels Serveis d’Espais Públics, d’Educació i de la Guàrdia Urbana de l'Ajuntament que han acabat concretant el projecte de Camí Amic i el projecte d’impuls de la Xarxa de camins escolars de Badalona.

En aquest sentit, el curs passat es va inaugurar el Camí Amic del Parc, el primer camí escolar de Badalona que van promoure i vetllen les escoles Artur Martorell i Lola Anglada. A la tardor de 2018 inicien la seva participació en el projecte escoles dels Districtes 3 i 4 amb l'objectiu de poder inaugurar nous camins a la primavera de 2019 i així seguir fent realitat el creixement de la Xarxa de camins escolars de Badalona.

Al llarg del curs 2018-19 continuarà el procés de construcció d’altres camins a diferents zones de la ciutat amb la participació de l’alumnat, de les famílies, de les AMPA i del professorat de cada centre que s’hi vulgui implicar i de l'acompanyament del Consell de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic, i de l'Ajuntament de Badalona.


Comparteix