Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Acte d'Inauguració del curs escolar 2018-19
L'acte d'inauguració del curs escolar 2018-19, adreçat especialment al professorat i als equips directius dels centres educatius de la ciutat, des de bressol fins a la universitat i obert també a tota la comunitat educativa, es fa el dijous 6 de setembre, d'11 a 14 h, a l'Institut Eugeni d'Ors (Av. Maresme, 192).

A l'acte es fa una presentació del Pla de Formació del Professorat i de la Guia d'Activitats Educatives 2018-19; i la conferència Aprenentatge, docència i neuropsicopedagogia, a càrrec de Carme Timoneda Gallart, professora titular del Departament de Pedagogia i investigadora a l'Institut de Qualitat de Vida de la UdG.

"Avui dia ningú nega la importància cabdal que té conèixer el funcionament cognitiu i emocional del cervell. La neurociència ens ha aportat i ens aporta unes bases sòlides per a una actuació docent eficaç i dirigida no només a aconseguir alumnes prou competents, sinó també, i el que és més important, a ajudar-los a créixer com a persones. Tot un repte per a l'educació"

A la Fira de serveis, entitats, projectes i materials didàctics que es promouen i duen a terme des de i amb la participació dels centres educatius, està previst que hi participin: La Rotllana, Fundació Salut Alta; Fundació Ateneu Sant Roc; FAMPAS, Editorial Barcanova; Servei Educatiu del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (DEGC); i els serveis de l'Ajuntament de Badalona següents: Educació Ambiental, Escola de Natura, Escola del Mar, Cultura, Badalona Cultura, Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme, Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, Espai Betúlia, Museu de Badalona, Guàrdia Urbana, Joventut / Badiu Jove / PIDCES, Salut, Esports, Serveis Socials, Turisme, Consum, Comerç, Dona, Urbanisme, Espais Públics, Port de Badalona, Conservatori Professional de Música, Escola de Música Moderna, Centre de Normalització Lingüística, Impuls Municipal de Promoció de l'Ocupació (IMPO), Badalona Comunicació, Taula d'Infància i Adolescència de Badalona (TIAB), Consorci Badalona Sud, Consell dels Infants de Badalona (CIB), i Servei d’Educació.

L'acte d’inauguració del curs escolar 2018-19 està organitzat conjuntament pel Servei Educatiu del DEGC i pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.

Inscripció


Comparteix