Cercador
V2.55
  • Activitat econòmica

Ets a:

Badalona Shopping Night
Un any més us donem la benvinguda a la Badalona Shopping Night 2016, una de les nits més esperades pels badalonins i badalonines. Més de 150 botigues, bars, restaurants i establiments participaran en aquesta 4a Edició de 20.30h a 24h el dia 7 de maig. Podreu gaudir de compres, oci, actuacions en viu i degustacions a les botigues que obriran les seves portes de forma extraordinària. Aquesta festa del comerç és un esdeveniment a l’abast de la ciutadania badalonina gràcies a la col·laboració de les associacions de comerciants BadaCentre, Centre Comerç Badalona i l’Ajuntament de Badalona, sense voler oblidar-nos de totes aquelles institucions i persones que han treballat desinteressadament a fi que la Badalona Shopping Night sigui una realitat any rere any, sent un esdeveniment emmarcat dintre de les Festes de Maig i que ens mostra que Badalona és ben viva.

A partir del dia 2 de maig podreu gaudir dels aparadors i locals decorats especialment per aquesta nit de glamour, no deixeu de passejar pel nostre eix comercial i ho comprovareu. Durant la nit, podreu aprofitar les activitats dintre i fora dels establiments participants, gaudir de descomptes exclusius, degustacions, sortejos i detalls dels comerciants.

Tindreu, per tant, tots els avantatges del comerç de proximitat durant una única i màgica nit. Màgia que trobareu a les actuacions en viu, la gastronomia, la moda, el photocall i, fins i tot, la participació a la flashmob Badalonina, tot un èxit a les edicions anteriors. Convertiu les vostres compres en una festa nocturna i descobriu botigues que no coneixíeu.

Esperem trobar-vos per compartir una nit única i especial a la nostra ciutat.

Si l’any passat us ho van explicar, aquest any formeu-hi part.
Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat