Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Estimem el Nadal


Nadal a Badalona 2017


Badalona dona el tret de sortida a les festes de Nadal plenes d'il·lusió fantasia i novetats sorprenents. El dissabte 1 de desembre amb una jornada plena d’activitats en la que s’encendrà la il·luminació nadalenca de la ciutat i que es culminarà amb un gran concert al passeig Marítim. En aquest mateix indret, al costat del mar i durant tot el dia, es podrà gaudir per primera vegada de la Fira ‘Hola Nadal!, que acull la 6a Fira de Joves Creadors i Creadores ‘Connec’t’Art’ i diverses activitats com tallers, animació, artesania i una àmplia oferta gastronòmica. Un dels grans moments del dia arribarà a les 18 hores amb l’encesa de llums de la plaça de la Vila on aquest any s’instal·larà un gran arbre de Nadal transitable de més de 10 metres. Posteriorment, a les 19 hores, s’il·luminarà per primer cop el pont del Petroli, un dels emblemes de la ciutat. A partir de les 20 hores la música serà la protagonista amb el concert ‘Hola Nadal!’ d’Europa FM, que tindrà lloc al passeig Marítim de la ciutat. Els cantants Álvaro Soler i Blas Cantó i els discjòqueis Wally López i Brian Cross.

Una altra novetat en aquesta edició són les cinc grans caixes de regal visitables per dins que guarniran diferents punts de ciutat des del 30 de novembre fins al dia de Reis.

També s’estrena l’Escape Room que tindrà lloc el dia 15 de desembre a la Casa de la Vila. Les persones que ho desitgin podran descobrir la història de l’edifici a través d’un joc en què hauran de resoldre diversos enigmes i trencaclosques.

Pels més petits destaquem la Fàbrica de Joguines del 2 al 4 de gener, al Centre Cultural l'Escorxador-Nau3, que es podrà visitar i on els infants podran entregar les seves cartes als Turnemis, personatges encarregats de fabricar les joguines que demanin i d’acompanyar als reis durant la Cavalcada, la nit del 5 de gener.

D’altra banda, el Nadal també és tradició i solidaritat, i per tant, no hi faltaran els actes clàssics d’aquestes dates que trobareu més detallats al programa: el parc esportiu de Nadal, la Fira de Nadal i el Tió Gegant Solidari, el pessebre tradicional i la Mostra de Pessebres i Diorames, la campanya ‘Cap infant sense joguina, cap persona sense un somriure’ i altres activitats relacionades amb la tradició del fanalet i la crida als Reis que es faran a diferents equipaments culturals d’arreu de la ciutat.


Comparteix