Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Estimem el Nadal
Badalona dona el tret de sortida a les festes de Nadal plenes d'il·lusió, fantasia i novetats sorprenents. El dissabte 30 de novembre serà una jornada plena d’activitats en la que s’encendrà la il·luminació nadalenca de la ciutat i que culminarà amb un gran concert al passeig Marítim. En aquest mateix indret, al costat del mar i durant tot el dia, es podrà gaudir del Parc Cultural Hola Nadal!, que acull la 7a Fira de Joves Creadors i Creadores de Badalona - Connect’Art i diverses activitats culturals. Podreu gaudir de l'Espai Experimenta, amb l'explicació contes de Nadal, l'espai de Joc i Ludoteca, un espai de titelles, jocs tradicionals i un circuit d’habilitat infantil, i activitats diverses amb companyies de teatre de carrer que ens presentaran diversos espectacles de circ, i un concert de música pels més petits a càrrec de Reggae per Xics.

Un dels grans moments del dia arribarà a les 18 hores amb l’encesa de llums de la plaça de la Vila on aquest any s’instal·larà un gran arbre de Nadal transitable de més de 10 metres. Posteriorment, a les 19 hores, s’il·luminarà el pont del Petroli, un dels emblemes de la ciutat. A partir de les 19.30 hores la música serà la protagonista amb el concert Hola Nadal!, a càrrec dels artistes Soraya i Macaco, que tindrà lloc al passeig Marítim.

Per als més petits destaquem la Fàbrica de Joguines els dies 28, 29 i 30 de desembre, 2, 3 i 4 de gener, al Centre Cultural l'Escorxador-Nau3, que es podrà visitar i on els infants podran entregar les seves cartes als turnemis, personatges encarregats de fabricar les joguines que demanin i d’acompanyar als reis durant la Cavalcada, la nit del 5 de gener.

D’altra banda, el Nadal també és tradició i solidaritat, i per tant, no hi faltaran els actes clàssics d’aquestes dates que trobareu més detallats al programa: el parc esportiu de Nadal, la Fira de Nadal, el pessebre tradicional i la Mostra de Pessebres i Diorames, la campanya ‘Cap infant sense joguina, cap persona sense un somriure’ i altres activitats relacionades amb la tradició del fanalet i la crida als Reis que es faran a diferents equipaments culturals d’arreu de la ciutat.


Comparteix