Cercador
V2.58
  • Activitat econòmica

Ets a:

Fira del bolet


Fira del bolet


Les activitats es faran els dies 13, 14 i 15 de novembre a la plaça de la Plana

Des del dijous dia 13, fins al dissabte 15 de novembre, Badalona celebrarà a la plaça de la Plana la primera Fira del Bolet, organitzada per l'Ajuntament de Badalona amb el patrocini de Fruites i Verdures Miguel Cuevas. Una mostra on el públic podrà comprar varietats de bolets, frescos, deshidratats o en conserva, també hi haurà, demostracions i exposicions com “Els fongs: bolets i floridures” i l’”Exposició micològica de bolets”.

Coincidint amb la celebració de la Fira del Bolet, diversos restaurants de la ciutat oferiran, durant tota la setmana, plats de degustació, amb el bolet com a protagonista, en els seus propis establiments. A la Fira també hi trobareu demostracions de cuina, degustacions i tast de bolets.

A més, de dijous a dissabte hi hauran paradetes relacionades amb el món del bolet i la tardor on es podrà participar en diverses activitats com els tallers de pasta fresca de bolets o de manualitats per a nens i adults. Divendres, dia 14, i dissabte dia 15, hi haurà, a més un taller de manualitats per a nens i nenes i un altre de fotografia. Ambdós dies a partir de les 13 hores, es podrà assistir a la presentació i degustació de la cervesa Boletus, i a partir de les 17 hores hi haurà diverses demostracions sobre com netejar i conservar els bolets o veure com es fan els cistells de bolets. Divendres, a partir de les 19 hores, es presentarà el llibre de Ramon Pasqual Guia dels bolets dels Països Catalans.

Dissabte dia 15, a partir de les 17 hores, hi haurà també una mostra de ganivets forjats, i, qui ho desitgi, a partir de les 19 hores, podrà escoltar la conferència “El fascinant món dels bolets”, a càrrec de la biòloga Helena Fusté.
Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat