Cercador
V3.28
Menu
Ets a:

06/09/2014 Nit dels ratpenats al parc de Can Solei i Ca l'Arnús de Badalona
El proper dissabte 6 de setembre de les 20 a les 23 hores es farà l’activitat adreçada al públic familiar: “Nit dels ratpenats al parc de Can Solei i Ca l'Arnús de Badalona” una visita guiada amb una xerrada introductòria per tal de conèixer aquests fascinants habitants de la nostra ciutat.

El programa de l’activitat és el següent:

20 h: Xerrada amb projecció d’imatges: una ullada als ratpenats, caixes niu per a ratpenats i com s’estudien els ratpenats.

21 h: Passejada nocturna pel Parc de Can Solei i Ca l'Arnús per observar l’activitat dels ratpenats mitjançant l’ús de detectors d’ultrasons.

23 h: Cloenda

Aquesta activitat forma part del 10è aniversari de la Nit de Ratpenats que el Museu de Ciències Naturals de Granollers organitza a tot Catalunya. Aquesta institució investiga i promociona la conservació dels quiròpters o ratpenats des dels anys 80. Alguns dels projectes més actius són: SOS ratpenats, Nit dels ratpenats, QuiroRius i Control de plagues.

Aquesta activitat està promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona i va a càrrec del Museu de Ciències Naturals de Granollers amb la col•laboració de l’Associació Naturalista ALOC.

Important:

El punt de trobada és a la porta d’accés al parc des de la porta del Carrer Sant Bru a les 19:45 h. Es prega puntualitat.

Cal portar: un llum petit i calçat i roba adequats. Qui ho desitgi pot portar alguna cosa per sopar doncs entre la xerrada i la passejada es farà una petita pausa.

Cal fer inscripció prèvia trucant a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé enviant un mail a mediambient@badalona.cat. En ambdós casos, s’ha de facilitar correu electrònic, número de telèfon i nombre total de persones que hi assistiran fent constar el nombre d’adults i el nombre d’infants a partir de 8 anys. Les places són limitades.


Comparteix


Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat