Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Cant CoralConcert de cors escolars

El Concert de cors dels centres públics de primària és un projecte promogut per les escoles que hi volen participar juntament amb el Conservatori Professional de Música i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. Cada cor (grup nivell) assaja i interpreta una cançó i un cant comú a partir de la tria d'algunes cançons o bé d'una cantata. Entre altres activitats, els cors canten en els actes propis de cada escola, en la inauguració del pessebre i al concert conjunt de tots els cors a final de curs.

El dimecres 6 de juny es va fer el concert dels cors escolars de primària que van interpretar diferents cançons i la Cantata Els músics de Bremen. Hi van participar els cors de les escoles Alexandre Galí, Antoni Botey, Baldomer Solà, Llibertat i Miguel Hernández.

Concert de cors dels Instituts

Concert de cors és un projecte que promou la celebració d'un concert de cors dels Instituts de Badalona que hi vulguin participar. El dimecres 6 de juny a les 12 h, al teatre Zorrilla, es va fer un concert dels cors dels instituts Badalona VII, Barres i Ones, Isaac Albéniz, La Riera, Pompeu Fabra i Ventura Gasol; i el Cor del Conservatori de Badalona.Aquest projecte està organitzat pel instituts que hi participen, el Conservatori Professional de Música i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.

Més informació:

Conservatori Professional de Música de Badalona

Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona


Comparteix