Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Cerca de contingutsEl cercador del portal web es una eina molt potent, que permet trobar els continguts del portal de forma senzilla i ordenada.

El concepte es adaptar la utilització del portal municipal a les noves formes de navegació dels usuaris, basada en la cerca per paraules clau (google), pel davant de la navegació per arbres. Els arbres de navegació els dissenyen persones que coneixen les temàtiques, pel que poden trobar la informació basats en la seva experiència, en el seu coneixement de la estructura de la organització que publica el portal.

La navegació per paraules evita aquesta problemàtica, però alhora crea una situació complexa en presentar els resultats de forma desordenada.

La solució adoptada per l’Ajuntament es un cercador que presenta els resultats organitzats pel tipus de contingut (un tràmit, un acte, una notícia, una informació,...), de forma que augmenta les possibilitats de que trobem allò que estem cercant.

El cercador de l’Ajuntament està basat en la potent tecnologia de Oracle, un dels més importants fabricants de programari del món, i incorpora funcionalitats a l’alçada dels millors cercadors d’Internet. Ordena els resultats per ordre de rellevància (quants usuaris els consulten), segons la paraula estigui al títol o al contingut, per associacions de paraules, etc...

Es una eina clau en aquest portal.

Tot i això, volem conèixer els problemes que tens utilitzant aquest cercador, així que et proposem que a través de l’espai Ajuda’ns a millorar ens facis arribar els teus suggeriments.


Comparteix


Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat