Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

NotíciesUn canal per conèixer les noticies generades per l’Ajuntament.

Aquest espai té com a objectiu informar els ciutadans de les noticies generades per l’Ajuntament com a institució. Això significa que en aquest espai no trobarem altres noticies relacionades amb temes en els que l’Ajuntament no participa directament.

Les noticies de l’Ajuntament es poden consultar de tres formes, en una forma similar a com es fa amb l’agenda:

    Pagina principal del web (home) – apareixen les noticies més rellevants, fins a un total de 6.

    Pagines temàtiques (sub-home) – a cadascun dels canals temàtics (La Ciutat, el Medi Ambient, etc...) apareix un resum de les notícies més rellevants de la temàtica de la pàgina. Es una forma senzilla d’accedir a l’actualitat d’un determinat tema.

    Portal de noticies – espai del web dedicat a la publicació de notícies, que incorpora funcionalitats avançades:

    o Cercador – permet buscar per temes, data, paraules (fins i tot dins el contingut de la descripció de la notícia). Aquesta es una eina molt potent, que permet trobar fàcilment un contingut a partir d’una paraula. El cercador es l’adaptació del portal a les noves formes de navegació dels usuaris.

    o Suscripció RSS – aquesta funcionalitat permet a les persones que disposin d’un lector de RSS (feeds) realitzar una subscripció que els permet de rebre les notícies del seu interès sense necessitat d’accedir al portal.

L’Ajuntament iniciarà en el futur línies de col·laboració amb els desenvolupadors web locals per afavorir la possibilitat de posar a disposició del mon web de Badalona eines que permetin el consum de les notícies municipals des d’altres web.


Comparteix


Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat