Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Agenda d'actesL’agenda municipal es pot consultar de tres formes:

    Pagina principal del web (home) – apareixen els propers actes d’agenda més rellevants, fins a un total de 6.

    Pagines temàtiques (sub-home) – a cadascun dels canals temàtics (La Ciutat, el Medi Ambient, etc...) apareix un resum dels actes d’agenda més rellevants de la temàtica de la pàgina. Es una forma senzilla d’accedir a l’actualitat d’un determinat tema.

    Portal d’agenda – espai del web dedicat a la publicació d’actes d’agenda, que incorpora funcionalitats avançades:

    o Cercador – permet buscar per temes, date, paraules (fins i tot dins el contingut de la descripció de l’acte). Aquesta es una eina molt potent, que permet trobar fàcilment un contingut a partir d’una paraula. El cercador es l’adaptació del portal a les noves formes de navegació dels usuaris.

    o Suscripció RSS – aquesta funcionalitat permet a les persones que disposin d’un lector de RSS (feeds) realitzar una subscripció que els permet de rebre els avisos dels actes del seu interès sense necessitat d’accedir al portal. Es la eina del futur.

L’Ajuntament iniciarà en el futur línies de col·laboració amb els desenvolupadors web locals per afavorir la possibilitat de posar a disposició del mon web de Badalona eines que permetin el consum de la informació d’agenda municipal des d’altres web.


Comparteix


Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat