Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Configura el teu ordinador per a fer tràmits on-lineEl nou portal web incorpora com a una de les parts més importants la possibilitat d’interactuar amb l’Ajuntament, a través de la aplicació Portal de Tràmits, dins la Seu Electrònica.

L’objectiu de l’Ajuntament es que aquesta eina sigui realment útil, permetent realitzar tràmits de forma completament on-line, amb completa validesa legal. S’han evitat les situacions a les que els tràmits comencen per Internet però desprès cal anar presencialment a realitzar la signatura manuscrita dels documents, o es rep documentació per correu. Un tràmit on-line només ho és quan es pot fer de forma completa per Internet, sense cap desplaçament, ni de persones ni de documents.

Per donar validesa i seguretat es necessària la utilització dels certificats digitals, eines ja suficientment provades i consolidades, i que cada cop estaran més presents en la vida quotidiana dels ciutadans (més de 15 milions de DNI electrònic ja emesos). D’aquesta forma, l’Ajuntament promou la introducció d’aquestes eines entre la ciutadania.

Per facilitar la utilització dels certificats, hem preparat una sèrie d’eines que poden ser d’utilitat per tal de superar les dificultats que es poden presentar.


T'ho posem fàcil : kit d'administració electrònica de l'Ajuntament

Soc usuari avançat, em configuraré jo mateix l'ordinador

Comparteix


Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat