Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

El jardí històric de Can Solei-Ca l'Arnús
El Parc de Can Solei i Ca l'Arnús és un espai verd únic a la ciutat de Badalona per la bellesa dels seus jardins i per la  riquesa vegetal i faunística que hi fa vida. La part més antiga dels jardins (1870-1880) té un disseny que es correspon amb el dels jardins romàntics propis de l’època, amb vegetació frondosa, diferents camins i recorreguts sinuosos, escultures, glorietes, grutes, zones amb cascades, jocs d'aigua i un gran llac navegable.

El parc ocupa una àrea d’unes 11 ha de les quals 3 pertanyen al parc de Can Solei i 8 al parc de Ca l’Arnús.

Entre els arbres més vells, molts d'ells centenaris, amb dimensions i ports excepcionals, hi ha palmeres, eucaliptus, pins, margallons, còculs, plàtans, casuarines, bellaombres, xiprers, etc. Cal destacar tres edificis relacionats amb el jardí: el castell del llac, la torre de l'aigua i  la torre del rellotge.

En l’actualitat el Parc de Can Solei i Ca l’Arnús és el parc de major interès de la ciutat de Badalona tant pels seus valors naturals, com ambientals, artístics, històrics i socials i és per això que forma part de la xarxa de parcs metropolitans.


Història del parc

Vegetació del parc

Comparteix