Cercador
V2.44
  • Cultura, esports i lleure

Ets a:

29a Festa de la bicicleta
El diumenge 8 de maig, a partir de les 11 hores, al parc de Montigalà (lloc de concentració, sortida i arribada), tindrà lloc la 29a edició de la Festa de la Bicicleta de Badalona, que organitzen l’entitat Unió Ciclista la Salut i la Regidoria d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona.

La participació a la Festa de la Bicicleta és totalment gratuïta (i sense inscripcions), ja que es tracta d’una pedalada popular pels carrers de Badalona. L’itinerari previst és el següent:

parc de Montigalà – Rambla de Sant Joan – av. Salvador Espriu – av. Marquès de Sant Mori – Aribau – av. Alfons XIII – Tortosa – Indústria – Teixidores – Pont sobre la via del tren – Passeig del Mare Nòstrum – Mar Jónica – Eduard Maristany – av. Sant Ignaci de Loiola – Rambla de Sant Joan – Osca – Ventura Gassol – av. Martí Pujol – Francesc Layret – Sant Bru – Riera de Canyadó – Occitània – crta. de Tiana – crta. de Mataró – Pomar de Baix – Sant Bru – Prim – Germà Juli – Via Augusta – Anselm Clavé – pl. Alcalde Xifré – Rambla de Sant Joan – parc de Montigalà.

Aquest any, a la tradicional Festa de la Bicicleta se sumen les activitats de DECABIKE, una campanya de difusió del ciclisme d’àmbit estatal organitzada per l’empresa DECATHLON. A partir de les 9 hores i durant tot el matí, al parc de Montigalà s’instal·laran unes carpes amb tallers i activitats a l’entorn del ciclisme i d’altres esports perquè tothom hi pugui participar.

Tots els/les participants a la Festa de la Bicicleta rebran una samarreta de regal.Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat