Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Cavalcada de Reis
Els Reis d’Orient arribaran al pont del Petroli de Badalona a les 16.30 hores a bord del vaixell Ciutat de Badalona. Un cop arribin al pont del Petroli els Reis i els patges recorreran la passarel·la de 250 metres i a les escales del pont hi haurà la rebuda institucional. Allà l’alcalde de la ciutat, Àlex Pastor, lliurarà a Ses Majestats el pa, la sal i la clau perquè puguin entrar a totes les cases de Badalona.

L’inici de la Cavalcada serà a les 18 hores i començarà a l’avinguda de Pius XII, cantonada amb el carrer Ramiro de Maetzu.

Enguany, volem potenciar el món de la sorpresa, aquell moment de nervis i il·lusió que tothom tenim abans d'obrir un regal. Ens hem de deixar sorprendre per la màgia dels regals, en trobar allò inesperat, pintoresc i divertit a dins. La vida ens sorprèn a cada moment, visquem la màgia de la Cavalcada estimant el Nadal que celebrem tots i totes a la nostra ciutat.

Els Turnemis, com cada any, ajudaran els Reis a escampar la il·lusió per la sorpresa als infants. Amb el seu caràcter trapella i divertit treballaran de valent per repartir il·lusió i somriures arreu de la nostra ciutat.


Comparteix