Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Campament Reial


Campament Reial


Estem vivint un any diferent i per aquest motiu us hem preparat diferents activitats:

Arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient en helicòpter, el diumenge 27 de desembre, a les 12.30 h, a l’Estadi Municipal de Badalona (travessera de Montigalà, s/n)

Els Reis d’Orient arribaran a la nostra ciutat a bord d’un helicòpter reial. Els reis i els patges saludaran a tots els infants i es farà la rebuda institucional amb el parlament del rei Melcior. Seguidament l’alcalde els lliurarà el pa, la sal i la clau perquè puguin entrar a totes les llars de la ciutat el dia 5 de gener.

Campament Reial, els dies del 28 al 30 de desembre i del 2al 5 de gener de les 17h a les 21h al parc de Montigalà (av. del Puigfred, al costat de l’Institut Escola Llibertat). Com que aquest any es tant especial degut a la situació que estem vivint els Reis d’Orient vindran abans, ja que tenen molta feina. Els Reis volen poder saludar a tots els infants de Badalona i és per això que muntaran un Campament Reial. Us presentem una cavalcada estàtica, en què el públic seguirà un circuit i anirà gaudint de les diferents escenes artístiques, les quals contindran totes les comparses habituals de la Cavalcada.

Fabrica de Joguines, al Centre Cultural l’Escorxador-nau 3 del 28 al 30 de desembre de 2020 i del 2 al 4 de gener de 2021, de 17h a 21 h al Centre Cultural l’Escorxador-nau 3 (carrer de l'Arquitecte Fradera, 2-6). Per aquestes dates el Centre Cultural l’Escorxador-nau 3 serà la fàbrica i el magatzem de joguines dels Reis d’Orient, un lloc ple de màgia on s’encarreguen, es construeixen i s’empaqueten els regals que es repartiran durant la nit del 5 de gener.

Entrades per assistir als actes, podeu aconseguir les entrades a partir del 16 de desembre a www.agendacultural.badalona.cat o a través de l’app Agenda Cultural Badalona. Cal enregistrar-se i seleccionar el dia i l’hora que us vagi bé. Cada persona enregistrada pot demanar entrades per a un màxim de sis persones.


Comparteix