Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

El Nadal Solidari


Participació solidàriaLa campanya “Nadal solidari - Cap nen sense joguina” l’organitza l’Àrea de Seguretat, Convivència i Participació de l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de l’entitat Voluntaris Badalona, associacions de veïns, associacions de comerciants i altres entitats de Badalona.

Com es pot participar a la campanya:

  Campanya de suport a les famílies amb pocs recursos a través de les associacions de veïns dels seus barris. Entre el 22 de novembre i el 13 de desembre, es recolliran les sol•licituds de famílies que puguin acreditar que els pares es troben a l’atur, facilitant joguines als infants de la nostra ciutat el dia de reis.

  Fent una aportació econòmica o portant joguines o aliments:

  • A l’urna habilitada a la plaça de la Vila, del 9 de desembre al 5 de gener, de 10 a 21 hores.

  Portant una joguina o aliments al punt de recollida de la plaça de la Vila, del 9 de desembre al 5 de gener, de 9 a 21 hores.

  Portant una joguina o bé aliments als punts de recollida habilitats als Centres Cívics de la ciutat des del 2 al 20 de desembre de 16,30 a 21,30 hores.

  Portant una joguina al punt de recollida habilitat als Centre Comercial Montigalà des del 16 de desembre al 5 de gener en horari comercial. A més aquest centre comercial aportarà lots de joguines noves, per a complementar les aportacions ciutadanes.

  • Adquirint un peluix a IKEA de Badalona i dipositant-lo a l’urna establerta als efectes a la mateixa botiga. El centre comercial aportarà 1€ a dues entitats de suport internacional a la infància, a més de donar el peluix a la campanya ciutadana, per tant hi ha una doble col·laboració amb el gest de l’adquisició del peluix, o altra joguina.

  Recorda-ho: les joguines millor que siguin noves; si portes joguines usades, que estiguin en bon estat.


ComparteixPlaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat