Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Regidors de governÀlex Pastor López

Alcalde i responsable de l’Àrea de Gent Gran i Cooperació; de l’Àrea d’Esports i Joventut, i també de Gabinet d’alcaldia, Coordinació de Govern i Polítiques d’Igualtat.

Regidor del Districte 4. (La Salut, Sant Joan de Llefià, Sant Mori de Llefià i Sant Antoni de Llefià).

Teresa González Moreno

1a tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Recursos Interns, Participació, Habitatge i Salut que comprèn Coordinació General, l’Àrea d’Hisenda i Recursos Interns; l’Àrea de Recursos Humans; l’Àrea de Participació, i Coordinació Territorial i l’Àrea de Salut .

També serà la responsable de l’Institut Municipal de Serveis Personals (IMSP) i Badalona Serveis Assistencials (BSA).

Regidora del Districte 5. (Gorg, La Mora, Congrés, Can Claris i Raval).

Regidora del Districte 2. (Sant Crist, Sistrells, Nova Lloreda, Lloreda, Puigfred, La Pau i Montigalà Occidental)

Jordi Subirana i Ortells

2n tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat que comprèn l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme; l’Àrea de Cultura; l’Àrea d’Educació; l’Àrea de Serveis Socials; l’Àrea de Convivència i Mediació; i el Servei de Seguretat.

També serà el responsable del Museu de Badalona, Rebasa, Patronat de la Música, Badalona Cultura i el Consorci Badalona Sud.

Regidor del Districte 1.(Canyadó, Casagemes, Centre, Dalt de la Vila, Coll i Pujol, Manresà i Progrés).

Regidor del Districte 3.(Montigalà Oriental, Canyet, Mas Ram, Bufalà, Bonavista, Pomar, Pomar de Dalt, Morera i Les Guixeres).

Rubén Guijarro Palma

3r tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Territori que comprèn l’Àrea de Govern; l’Àrea d’Urbanisme; l’Àrea d’Espais Públics i Mobilitat; i l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat.

També serà el responsable de Marina Badalona, Badalona Comunicació i Engestur.

Regidor del Districte 6. (Artigues, Sant Roc i El Remei)

Blas García Vaquero

Blas García Vaquero, nascut a Badajoz l’any 1952, està casat i és pare d’una filla i d’un fill. Amb 20 anys es va traslladar a Catalunya. Funcionari de la Diputació de Barcelona des de l’any 1977. A final de la dècada dels 70 s’instal·la al barri de Llefià de Badalona on participa activament en l’organització del primer club de motoristes d’aquesta ciutat i en l’impuls de la construcció d’un aparcament subterrani d’iniciativa veïnal. Als anys 90 es vincula al PSC i en els mandats de l’alcaldessa Maite Arqué i de Jordi Serra treballa com a coordinador d’Alcaldia i coordinador d’Urbanisme. Gran aficionat a la pràctica de l’atletisme ha estat president del Club d’Atletisme de la Diputació de Barcelona des de la seva creació i fins a la seva jubilació, l’any 2015. L’altra seva gran passió és la música, i concretament, tocar la bateria. Ha format part de diversos grups musicals des que tenia 15 anys.


Comparteix