Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

L'alcaldeÀlex Pastor López

Nascut a Badalona l’any 1979. Casat i amb dues filles. Diplomat en Relacions Laborals i Llicenciat en Ciències del Treball. Els seus inicis van ser a l’Associació de Joves Estudiants de Badalona. Posteriorment va desenvolupar diferents responsabilitats dins del món associatiu, sindical i polític. Des de l’any 1999 ha treballat en diferents departaments de l’Ajuntament de Badalona.

És aficionat a l’esport, el qual el practica des de jove. Va arribar a cinturó marró en la modalitat de kàrate kyokushinkai, i en l’actualitat practica habitualment el running. És molt aficionat al cinema de Quentin Tarantino, i a la música de Miguel Poveda i el Canto del Loco.

Actualment és primer secretari del PSC de Badalona i president del Grup municipal socialista a l’Ajuntament de Badalona, del qual és regidor des de l’any 2015.

........................................................................................................................

‘El whatsapp de l’alcalde’ és un nou canal de comunicació de l’Ajuntament de Badalona per potenciar la participació de la ciutadania.

És una eina oberta a tothom on es té l’oportunitat d’expressar demandes, queixes, suggerències... a l’equip de govern.

L’alcalde o l’equip de l’alcalde respondran als missatges de forma personalitzada intentant resoldre les consultes de la ciutadania.

Objectius:

- Potenciar la participació de tota la ciutadania.

- Crear un nou canal de comunicació entre la ciutadania i l’ administració.

- Atendre i derivar les peticions rebudes. Així l’administració tindrà coneixement dels problemes reals del seu veïnat de primera mà i amb immediatesa.

- Buscar solucions en aquells casos en els que sigui possible. Les actuacions sobre els temes proposats pels veïns ens convertirà en una administració més eficient.

- Apropar l’administració, representada per l’alcaldia, a la ciutadania. Ara tothom tindrà l’oportunitat d’explicar a l’alcalde en persona les seves preocupacions.

Normes d’ús:

‘El whatsapp de l’alcalde’ s’ha d’entendre com un nou canal de participació, i per tant, al fer-lo servir, s’ha de tenir en compte que:

- No és un telèfon d’emergències.

- No s’acceptaran trucades, ni via línia telefònica, ni via whatsapp.

- S’intentarà respondre a totes les consultes en la major brevetat possible, sense un horari concret d’atenció, però no es garanteix un temps mínim de resposta, que vindrà determinat per la quantitat de missatges rebuts.

- No substitueix cap dels canals ja existents per comunicar-se amb l’administració.

- Ens reservem el dret a bloquejar els números que facin un ús indegut d’aquest canal (insults, abús d’informació, saturació del servei...).

- Iniciant una conversa s’accepta l’ús de les seves dades personals pels objectius esmentats a la campanya.

Aquest és el número de ‘El whatsapp de l’alcalde’:

      649 39 39 03


Comparteix