Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

L'alcaldeÀlex Pastor López

Nascut a Badalona el 17 de juliol de l’any 1979. Casat i amb dues filles. Diplomat en Relacions Laborals i Llicenciat en Ciències del Treball. Els seus inicis van ser a l’Associació de Joves Estudiants de Badalona. Posteriorment va desenvolupar diferents responsabilitats del món associatiu, sindical i polític. Des de l’any 1.999 ha treballat a diferents departaments de l’Ajuntament de Badalona.

Regidor de l’Ajuntament de Badalona des de 2015. Ha estat alcalde de la ciutat de Badalona des del 20 de juny de 2018. Durant el seu primer mandat va ser responsable de l’Àrea de Gent Gran i Cooperació; de l’Àrea d’Esports i Joventut de Polítiques d’Igualtat i regidor del Districte 4 (La Salut, Sant Joan de Llefià, Sant Mori de Llefià i Sant Antoni de Llefià).

Actualment és primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Badalona, president del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Badalona, secretari nacional de la Comissió Executiva del PSC i conseller metropolità de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.


Comparteix