Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

L’Ajuntament de Badalona té a punt el dispositiu de l’Operació fred per atendre les persones sense sostre durant aquests dies de baixes temperatures

Comparteix


07/02/2018, 12:00h. -

Preparat també el dispositiu per garantir el bon estat de la via pública i la mobilitat de les persones davant la previsió d’un episodi de fred intens a tot Catalunya i la possibilitat que demà nevi a nivell de mar

L’Ajuntament de Badalona, a través de la regidoria de Serveis Socials, manté preparat el dispositiu per poder oferir aixopluc a les persones sense sostre en episodis meteorològics extrems. Es tracta del dispositiu Operació Fred que es posa en marxa quan Protecció Civil activa l’alerta.

Un hivern més, l’Ajuntament de Badalona promou la campanya "Ajuda'ns a ajudar" per contribuir a la protecció d'aquest col•lectiu i demanant a la ciutadania que si veuen una persona sense sostre a la ciutat, en aquests episodis, n’informin al telèfon de Guàrdia Urbana 934 832 901.

En aquest dispositiu la Guàrdia Urbana patrulla informant a les persones que estan al carrer sobre els recursos activats.

Possibilitat de nevades a nivell de mar

Davant les previsions meteorològiques del Servei Meteorològic de Catalunya d’un episodi de fred intens a tot Catalunya i la situació de Prealerta del Pla especial d’emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT), l’Ajuntament de Badalona té a punt el dispositiu de mitjans humans i tècnics per actuar a la via pública en el cas que es produeixi alguna emergència causada per les baixes temperatures i per la possibilitat que les precipitacions en forma de neu puguin afectar el litoral. No es descarta que pugui nevar a nivell de mar. A partir de primera hora de demà al matí i fins la tarda es podrien produir nevades febles a les cotes més altes del litoral central i a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

L’Ajuntament de Badalona aconsella a la població seguir les informacions emeses pels mitjans de comunicació i les indicacions de Protecció Civil de la Generalitat.

Informeu-vos de les previsions meteorològiques i de l'estat de la xarxa viària.

http://www.meteo.cat/

http://transit.gencat.cat/ca/informacio_viaria/estat_del_transit/

@emergenciescat

@meteocat

@transit

Badalona, 7 de febrer de 2018