Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, es reuneix aquesta tarda amb el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès

Comparteix


08/06/2018, 0:00h. - alcaldia

Convocatòria de premsa

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, farà avui divendres 8 de juny una visita institucional a l’Ajuntament de Badalona. Pere Aragonès arribarà a l’Ajuntament de Badalona, a les 19 hores. Després de ser rebut per l’alcaldessa Dolors Sabater i membres del consistori, Pere Aragonès signarà al Llibre d’Honor de l’Ajuntament. A continuació mantindrà una reunió amb l’alcaldessa i altres membres del consistori.

Un cop finalitzada la trobada, l’alcaldessa i el conseller es traslladaran al barri de Sant Roc de Badalona, a la seu de l’antic Institut B9, on es celebra el sopar iftar de la Comunitat Camí de la Pau. Els iftars són els àpats nocturns que trenquen el dejuni diari del Ramadà. L’organització dels iftars s’emmarca en la campanya “Vespres de Convivència” que recull iniciatives vinculades a la riquesa de les diversitats culturals, religioses i socials que conformen Badalona. En aquest cas, l’Ajuntament de Badalona ha decidit obrir les celebracions nocturnes dels iftars a la participació de la ciutadania amb l’objectiu de compartir aquest espai de trencament del dejú voluntari i superar estereotips i prejudicis.

Badalona, 8 de juny de 2018