Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Oficina de Turisme
L'Oficina de Turisme de Badalona, situada a l'Edifici del Centre Cultural El Carme al carrer de Francesc Layret 78-82, s'integra dins del Departament de Turisme que depèn de l'Àrea de Projecció de Ciutat, Comunicació i Turisme, dins l'Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadanía i Igualtat.

L'Oficina de Turisme neix amb la finalitat de desenvolupar de manera directe i descentralitzada els serveis turístics municipals i ofereix el servei d'atenció personalitzada al visitant facilitant la informació turística del territori (rutes, visites guiades, visites al patrimoni, activitats culturals, esportives, hotels, restaurants, etc.), així com tots aquells productes i serveis que facilitin l'estada a la nostra ciutat.

Tanmateix, s'encarrega de la difusió, promoció i dinamització dels recursos i dels productes i serveis turístics del seu territori.

L' OTB és també Punt d'Informació del Parc de Serralada de Marina, espai natural i muntanyós que acull nombroses propostes i atractius pel gaudi de la naturalesa i el patrimoni.

Oficina de Turisme de Badalona

Edifici Centre Cultural El Carme

C/ de Francesc Layret 78 -82

CP 09812

Tel.- 93 483 29 90

otb@badalona.cat

Facebook: BadalonaTurisme

Twitter: @BadalonaTurisme

Horaris:

De dilluns a diumenge de 10 a 14h

De dimarts a divendres de 16 a 18.30h

Festius de 10 a 14h


Comparteix