Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Biblioteques
La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona és un servei públic que possibilita i promou l’accés de la ciutadania a la informació, formació, la cultura i el lleure, de forma gratuïta i en lliure accés.

Està formada per sis biblioteques: Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta, Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté, Biblioteca Llefià-Xavier Soto, Biblioteca Lloreda, Biblioteca Pomar i Biblioteca Sant Roc. Totes elles estan integrades dins la Xarxa de Biblioteques gestionades pels ajuntaments en conveni amb la Diputació de Barcelona.

La Xarxa de Biblioteques Municipals de Badalona disposa d’un fons únic de ciutat accessible i consultable per a tota la ciutadania. Podeu trobar llibres, llibres en Braille, llibres electrònics, audiollibres, música, pel·lícules, diaris i revistes, material multimèdia, fons especials i col·lecció local.

Teniu la possibilitat d’endur-vos gratuïtament tot tipus de documents durant un període de temps determinat, ja que, excepte les obres de referència (diccionaris, enciclopèdies, etc.), el fons de les biblioteques és de lliure accés.


Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta

Biblioteca Llefià-Xavier Soto

Biblioteca Sant Roc

Biblioteca Lloreda

Biblioteca Pomar

Biblioteca Canyado i Casagemes-Joan Argenté

Serveis en línia

Fes-te el carnet! Avantatges i descomptes

Serveis Col·lecció Activitats

Comparteix