Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Mobiliari urbà


Banner mobiliari urbà


Per afavorir una Badalona més habitable i plena de vida, amb un espai públic que convidi a la ciutadania a gaudir-ne, a estar-hi, a caminar, és important disposar de mobiliari urbà i en bon estat. Els bancs ens conviden a passar estones a l’espai públic, les papereres i cendrers ens faciliten mantenir més nets aquest espais i les pilones prioritzen l’espai pels vianants davant dels cotxes.

Per aquesta raò, la Brigada d’Espais Públics està instal·lant nous elements de mobiliari urbà a tots els barris de la ciutat per valor de 60.000€.

Alhora que es procedeix a la seva col·locació, el nou mobiliari urbà anirà acompanyat d’una campanya de sensibilització que pretén conscienciar als badalonins i badalonines de la necessitat de tenir cura amb els elements comuns.

Fes clic al mapa i consulta amb més detall on pots gaudir del nou mobiliari urbà!

Macintosh HD:Users:mercedes:Desktop:MERCEDES NEW:MI CARRERA PROFESIONAL:Ajuntament:19 Pla Asfalt + Mob Urba:6 MOBILIARI URBA-04.jpg

A banda de l’adquisició i col·locació de nous elements, des de la regidoria d'Espais Públics es realitza el manteniment de tot el ventall de mobiliari urbà de la ciutat, que compren les fonts, els bancs, les papereres, les pilones, les baranes, les àrees de jocs infantils, àrees per a la gent gran, etc. Aquestes tasques es realitzen tant amb mitjans propis com la Brigada d’Espais Públics, com mitjançant contractes amb empreses externes adjudicats mitjançant el procediment de concurs públic.

El pressupost ordinari de l’any 2017 és:

    • 275.000€ àrees de jocs infantils

    • 100.000€ fonts

    • 100.000€ mobiliari urbà

Si tens coneixement d'alguna incidència pots comunicar-ho mitjançant el SAC, o les Oficines Municipals de Districte.


Comparteix