Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Gimnàs Poliesportiu de Casagemas
Amb l’objectiu de promocionar l’activitat física en les persones, el Servei d’Esports ofereix un seguit d’activitats orientades a mantenir i millorar la condició física, combinant diferents exercicis per millorar la resistència cardiovascular, la tonificació i resistència muscular, i sempre adaptant el treball i la intensitat de l’esforç al grup de persones que estiguin realitzant l’activitat. Totes les activitats van adreçades a dones i homes de 18 a 65 anys.

Quasi totes les activitats es realitzen acompanyades amb música i amb material divers, i de les activitats que s’ofereixen en aquest gimnàs, pots trobar-ne més informació en la definició de cada activitat o trucant al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Badalona.

Dades de contacte:

Pl. Casagemas, 12-14

esports@badalona.cat

Telefon: 93 483 26 00

ACTIVITATS

DIES

HORARIS

E.T.

3 dies (dilluns,dimecres i divendres)

10.00 a 11.00 h

T.B.C.

3 dies (dilluns,dimecres i divendres)

19.30 a 20.30 h

T.B.C.

2 dies (dilluns i dimecres)

18.30 a 19.30 h

A-Cardio

2 dies (dimarts i dijous)

19.30 a 20.30 h

DEFINICIONS DE LES ACTIVITATS:

A-Cardio: Activitat cardiovascular realitzada amb la combinació de diferents estils i ritmes musicals, incorporant coreografies adaptades al nivell dels usuaris amb al i baix impacte.

E.T.: L’entrenament total és una activitat orientada a realitzar sessions amb un treball cardiovascular molt variat i amb la combinació d’exercicis de tonificació muscular, amb l’objectiu de millorar la resistència muscular i cardiovascular.

T.B.C.: El condicionament físic general és una activitat que combina el treball muscular i aeròbic. S’ajusta als diferents nivells dels participants, amb coreografies senzilles, organització de circuits, i amb la utilització de material divers. És una activitat recomanada per una preparació física i per millorar la força i la resistència.


Comparteix