Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Benvinguts a Badalona
Badalona, ciutat mediterrània situada al nord de la desembocadura del riu Besòs, és una de les ciutats més antigues i amb més història de Catalunya.

Emmarcada dins la província de Barcelona, es troba a tan sols 10 km de la capital Barcelona.

Badalona, ciutat de 21 km, de relleu irregular, s’estén des del nivell de mar fins als 465 m d’altitud. Envoltada a la part nord-est per l’espai abrupte de la Serralada de Marina, pulmó verd de la ciutat on es pot trobar una àmplia varietat de vegetació i un interessant llegat patrimonial i històric, com són els seus masos i masies.

Badalona disposa d’un clima subhumit, d’hiverns poc freds i estius secs.

A tan sols 28 km de l’aeroport del Prat, Badalona està ben comunicada amb els municipis veïns i amb la capital Barcelona.

Badalona limita al nord-oest amb la Serralada de Marina. Al sud-est, s’obre al mar Mediterrani i ocupa parcialment el Delta de Besòs i els contraforts de la Serralada de Marina. Al sud-oest amb la ciutat de Barcelona i, al nord-est, amb la comarca del Maresme.

La ciutat us obre les seves portes, us ofereix el seus serveis, les seves possibilitats d’allotjament, un comerç especialitzat, la seva gastronomia i festes i, sobretot, l’esperit acollidor de la seva gent.

Sigueu benvinguts i benvingudes a Badalona, i deixeu-vos endur pel seu encant mediterrani.


Comparteix