Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Divendres 15 de desembre es reobre al trànsit el carrer de Mossèn Anton

Comparteix


12/13/2017 11:00 PM - mobilitattransporturbanismevia pública

Les obres de reurbanització han tingut una durada de cinc mesos

El sentit de circulació de vehicles canvia i es manté la doble circulació al tram final de l’avinguda de Martí Pujol

Aquest divendres 15 de desembre hi ha prevista la reorbertura del trànsit al carrer de Mossèn Anton un cop finalitzades les obres de reurbanització que s’han portat a terme durant els darrers cinc mesos.

Les obres han consistit en la renovació de la xarxa de clavegueram i la repavimentació completa. S’han eixamplat les voreres i adequat els passos de vianants per millorar l'accessibilitat peatonal. També s’ha renovat l’enllumenat públic, s’ha replantat part de l’arbrat i s’han soterrat de les línies aèries de Telefónica i Endesa que hi ha les cruïlles.

Una de les novetats és que el sentit de circulació de vehicles canvia respecte la situació anterior a l'inici de les obres i es manté la doble circulació de vehicles al tram final de l'avinguda de Martí Pujol que ha estat funcionant durant les obres.

Aquest canvi de sentit té per objectiu la simplificació dels recorreguts del transport públic i avançar en la pacificació de la zona compresa entre l’avinguda de Martí Pujol i l’avinguda de Sant Ignasi de Loiola.

A nivell de transport públic s'allibera el carrer de Sant Isidre del trànsit d’autobusos; es desplaça la parada d’autobús del carrer d’Enric Borràs, acostant-la a l'estació del tren; i la parada del carrer Mossèn Anton passa a l’avinguda de Martí Pujol on l’amplada de vorera és més gran.

També s’han habilitat zones d'aparcament de motos per evitar que estiguin a la vorera entorpint el pas dels vianants i zones de càrrega i descàrrega públiques per als comerços dels voltants.

Durant les properes setmanes es reubicaran les marquesines, es repassarà la senyalització viària i es col·locaran els semàfors definitius al tram final de l'avinguda de Martí Pujol.

Badalona, 14 de desembre de 2017

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat