Cercador
V3.29
Menu
Ets a:

L’IMPO de Badalona contractarà a temps complert 150 persones en situació d’atur

Comparteix


12/12/2017 9:00 AM - treballocupació

Els interessats s’han d’inscriure en el programa Treball i Formació entre el 13 i el 22 de desembre a les Oficines de Treball del municipi

La contractació inclou una formació professionalitzadora d’entre 80 i 200 hores impartida durant l’horari laboral

L’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona (IMPO) obre del 13 al 22 de desembre el període d’inscripció per participar del programa Treball i Formació, que té com acció principal la contractació laboral a temps complert de 150 persones en situació d’atur. Les persones interessades han d’adreçar-se durant aquest termini a les Oficines de Treball (OTG) del municipi, situades a la plaça Carme Guasch i el carrer Aribau, per tal de rebre les indicacions de participació en el procés de selecció.

Les 150 contractacions que es faran a partir de les persones inscrites es divideixen en tres criteris:

Línia PANP:

- Es contractarà a 58 persones durant un període de 6 mesos. Aquests treballadors i treballadores han de ser aturats de llarga durada, no perceptors de prestació per desocupació o subsidi ni de l'ajut del Programa de Requalificació Professional (PREPARA). Serà un factor preferent per la seva contractació ser més grans de 45 anys.

- Aquesta línia inclou també la contractació de 26 persones majors de 55 anys durant un període de 12 mesos. Totes aquestes persones no poden ser perceptors de prestacions i/o subsidis per desocupació i han de ser aturats de llarga durada (persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya no ocupades com a mínim 12 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació). Es contractaran prioritàriament aquelles persones que no tinguin la cotització suficient per a que se'ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin a l'edat ordinària de jubilació.

Línia PRMI:

- Es contractarà a 40 persones en situació d’atur durant un termini de 6 mesos.

- Altres 10 treballadors o treballadores majors de 55 anys i que estiguin a l’atur seran contractats durant 12 mesos. Per aconseguir una d’aquestes places hauran de ser beneficiaris de la renda mínima d’inserció.

Línia DONA:

- Es farà un contracte durant 12 mesos a 16 treballadores. Les persones seleccionades han de ser dones víctimes de violència de gènere (cap límit d’edat, ni prestació d’atur) i/o dones de més de 55 anys amb situació d’atur de molt llarga durada (dones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya no ocupades com a mínim 24 mesos durant els 36 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació.

El programa Treball i Formació, que s’iniciarà el dia 31 de gener de 2018, inclou també una activitat formativa professionalitzadora complementària a l’experiència laboral. Aquest formació tindrà una durada aproximada d’entre 80 i 200 hores i estarà impartida durant el contracte de treball dins de l’horari laboral.

Els requisits de participació, selecció i la relació de la documentació a lliurar estan disponibles en el document que s’adjunta amb aquesta nota. L’IMPO no atendrà a cap persona que no aporti el document acreditatiu de derivació de l’Oficina de Treball.

El programa Treball i Formació està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servicio de Empleo Público Estatal i el Fons Social Europeu.

Badalona, 12 de desembre de 2017

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat