Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Guàrdia Urbana


Banner Guàrdia Urbana

Durant més de 150 anys, la Guàrdia Urbana de Badalona ha evolucionat amb la ciutat per oferir un servei de qualitat i proper al ciutadà, que abordi policialment la realitat quotidiana de Badalona.

Per afrontar aquest repte, la Guàrdia Urbana ha anat transformant la seva estructura interna per donar resposta a les diverses necessitats dels ciutadans de Badalona. Així, actualment compta amb cinc grans seccions:

    Policia comunitària, integrada pels Guàrdies de Barri, la Unitat Territorial Ciclista, la Unitat de Suport a la Policia de Barri, els agents de reforç de les Oficines Municipals de Districte, la Unitat de Mercats i Encants i la Unitat d’Atenció a la Comunitat.

    Policia reactiva, formada per les patrulles territorials.

    Trànsit i atestats, compost per l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, la Unitat de Motoristes, Disciplina Viària i el servei de Grues.

    Investigació i inspecció, integrat per les Unitats d’informació, de Convivència, de Civisme i Comerç, i la de seguiment de bandes juvenils, a més del servei de vigilància dels edificis municipals.

    Suport Logístic, que engloba entre d’altres els serveis d’atenció i assistència judicial, citacions i suport judicial, arxiu i decomisos, oficines, i gestió de dades.

Aquesta estructura es basa en quatre grans principis: ètica, implicació, transparència i participació, que fonamenten la prestació d’un servei policial adequat als nostres temps capaç de donar una resposta eficaç i eficient a la gran diversitat de situacions que requereixen d’un servei policial professional.


Ubicació

COMISARIA DE LA GUÀRDIA URBANA Finestra nova

Emergències: 092

Telèfon: 934832901
Correu e.: guardia_urbana@badalona.cat

Emergències Mossos d'Esquadra: 112

Adreça: Parc Turo d'en Caritg,
Codi postal: 08917

Observacions: Emergències Guàrdia Urbana: 092 / Emergències Mossos d'Esquadra: 112


Comparteix