Cercador
V3.22
Menu
Ets a:

La consellera Bassa i l’alcaldessa Sabater signen un conveni per promocionar l’acolliment a Badalona en el marc de la setmana de l’acolliment familiar

Comparteix


05/25/2017 10:00 PM - serveis socials

Convocatòria de premsa

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, signaran el pròxim dilluns 29 de maig, a les 11.30 hores, un conveni per a la promoció de l’acolliment a Badalona. L’acte es farà a la Sala de premsa de l’edifici El Viver de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12).

Badalona és un dels vuit municipis que l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció (ICAA) ha detectat com a prioritaris per a aconseguir famílies acollidores pel centenar d’infants d’entre 0 i 6 anys que viuen en centres de protecció.

L’acte s’emmarca dins la celebració de la setmana de l’acolliment, un esdeveniment anual que va iniciar-se l’any passat a Sabadell i que enguany tindrà lloc a Badalona del 29 de maig al 2 de juny i que té per objectiu fomentar l’acolliment com a mesura de protecció per a tots aquells infants dels que la seva família biològica no pot fer-se’n càrrec.

El mateix dilluns 29 de maig, a les 18 hores, tindrà lloc la presentació d'aquest esdeveniment que se celebrarà al Centre Cívic Can Cabanyes, Rambla Sant Joan núm. 59-77. En l'acte, la directora de l'ICAA, Agnès Russiñol, i la regidora de Serveis Socials de Badalona, Agnès Rotger, presentaran les activitats de la setmana a les entitats que treballen en l'àmbit de la infància a la ciutat de Badalona i a les que treballen en l'acolliment familiar.

Badalona, 26 de maig de 2017

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat