Cercador
V3.27
Menu
Ets a:

Dani Vilaró Donat és el guanyador del Premi Ciutat de Badalona de Narrativa i Manuel Brugarolas aconsegueix el Premi de de Teatre Breu Inicia’t

Comparteix


06/23/2017 6:00 AM - cultura

El Teatre Principal va acollir ahir dijous la celebració de la Nit Literària de Badalona 2017

El Teatre Principal va acollir ahir dijous al vespre la celebració de la Nit Literària, la cerimònia de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Badalona 2017. En el decurs d’aquesta Nit Literària es van donar a conèixer els noms de les persones guanyadores dels Premis Literaris Ciutat de Badalona convocats per l’Ajuntament de Badalona, per mitjà de l’Àmbit de Badalona Educadora, i en col·laboració amb la llibreria El Full i les entitats Festa Nacional dels Països Catalans i Amics del Teatre Zorrilla de Badalona.

Els guanyadors de l’edició d’aquest any han estat:

    • XXVI Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa – XXX Premi Literari Països Catalans Solstici d’Estiu: Dani Vilaró Donat, de Sant Cugat del Vallès, amb l’obra Si em toques, cauré. Aquest premi consisteix en l’edició de l’obra, a càrrec de Viena Edicions, i un premi en metàl·lic de 2.000 euros.

    • X Premi de Teatre Breu Inicia’t: Manuel Brugarolas, de Barcelona, amb l’obra Les altres troianes. El botí. Aquest premi consisteix en l’edició de l’obra guanyadora a càrrec de l’editorial Pont del Petroli, i un premi en metàl·lic de 1.000 euros.

El XIX Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil i el XVII Premi Literari Betúlia de Poesia – Memorial Carme Guasch han estat declarats deserts per decisió del jurat.

Badalona, 23 de juny de 2017

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat