Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Diumenge, 14 de maig, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, es farà l’Itinerari de l’aigua i taller d’ecologia de la bassa

Comparteix


05/09/2017 10:00 PM - medi ambientturisme

L’activitat, adreçada al públic familiar, consisteix en una visita al parc amb l’aigua com a eix vertebrador coneixent la seva procedència, les fonts i les basses.

El proper diumenge 14 de maig, de les 11.30 a les 13.30 hores, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, es farà l’activitat Itinerari de l’aigua i taller d’ecologia de la bassa. Es tracta d’una visita al parc amb l’aigua com a eix central. Els participants podran conèixer l’origen de l’aigua al parc, les basses que hi ha, les fonts i podran veure quina importància té l’aigua en aquest microclima urbà que és el parc de Can Solei i de Ca l’Arnús. També es visitarà la bassa del jardí de les papallones i es prendran una mostra de l’aigua per tal d’analitzar-ne les principals característiques i, amb una lupa binocular, observar els organismes aquàtics.

A més, durant aquest diumenge al matí i en el mateix horari, a la ‘Jugatecambiental’ (situada a la glorieta del parc, prop de la torre del rellotge) hi haurà diverses activitats visuals i plàstiques relacionades amb la natura i el parc.

Totes les activitats són gratuïtes, no cal inscripció prèvia i el punt de trobada és a la glorieta de la ‘Jugatecambiental’ a les 11.15 h.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@badalona.cat.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’estudi d’art l’Obrador de la Riera i l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC.

Badalona, 10 de maig de 2017

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat