Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Badalona Shops Open Night
Dissabte 5 de maig de 2018

Un any més us donem la benvinguda a la Badalona Shops Open Night. Enguany celebrem la 6a. edició de la festa del comerç, una de les nits més esperades pels badalonins i badalonines, on més de 150 establiments obriran les seves portes en horari extraordinari.

A partir de les 20.30h, els comerços del centre de la ciutat organitzaran un munt d’accions dins i fora dels seus locals, oferiran descomptes exclusius, assessorament de personal shoppers, degustacions, obsequis per compres, promocions especials i moltes sorpreses.

De nou vibrarem amb la Flashmob, el ball multitudinari que any rere any aconsegueix unir a grans i petits, i ens permet fruir d’un espectacle únic. La coreografia, creada i dirigida per l’escola de dansa Multiestil de Badalona, donarà el tret de sortida a la nit de les compres i el glamour, la 6ª. Edició de la Badalona Shops Open Night.

Us convidem a passejar pels diferents carrers i a visitar els aparadors, de ben segur que us sorprendran! A partir del dia 3 de maig podrem contemplar una mostra de l’habilitat i la imaginació dels professionals dels comerços inscrits en el concurs que patrocina Solan de Cabras.

Entre d’altres activitats, gaudireu de la sensacional passarel·la virtual que trobareu al final del carrer del Mar cantonada amb la Rambla, d’actuacions en directe, de menús especials, espectacles de màgia, balls, degustacions...

Horaris i programació:

20.30h presentació de l’esdeveniment a la Plaça de la Vila i Flasmob

20.40h Exhibició de Hip Hop a càrrec de l’escola de ball Multiestil de Badalona, amb l’actuació dels grups:

   • Multi Twins (Duo Baby)

   • Multi Band (Duo Infantil)

   • Multi Gang (Grup Junior)

   • Multi Originals (Grup Infantil)

   • Multi Mega Crew (Grup i professors)

21.00h- 23.50 Aprofiteu per fer les vostres compres a preus especials!

00.00h - sorteig i lliurament dels premis Empleneu la butlleta que rebreu durant la nit per cada compra ens els comerços acreditats amb el distintiu de la Badalona Shops Open Night, i dipositeu-la a l’urna que trobareu a l’escenari situat a la de la Plaça de la Vila. Podreu guanyar atractius regals!

00.15h Lliurament dels premis als establiments guanyadors del concurs d’aparadors.

Reserveu agenda per a la celebració de la Badalona Shops Open Night. Us esperem a tots i totes el 5 de maig!


Comparteix