Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Navegar amb el Quetx "CIUTAT DE BADALONA"
El quetx "Ciutat de Badalona" és un veler de fusta amb dos pals: un de principal i un de menor o de messana. Construït l'any 1.929 a Dinamarca, inicià la seva trajectòria com una embarcació de comerç de cabotatge pel Bàltic i per les Antilles.

L'any 2.006 va ser adquirit i recuperat per Marina Badalona i convertit en un símbol de Badalona. Actualment, pots sortir a navegar amb al quetx en aquestes diverses activitats:

Albirament i reconeixement d’aus marines

De les aproximadament 9.000 espècies d'ocells que existeixen al món, unes 300 són considerades ocells marins. Però, realment, què és un ocell marí? On viu? Quins grups d'aquests ocells hi ha a Badalona? Aquesta sortida et proposa cercar-los en el seu medi.

 

Va de pirates! Les incursions a la nostra costa

El dijous 13 de juny de 1527, disset naus pirates encapçalades pel líder corsari Catxidiable avançaven cautelosament envers la nostra costa, emparades per la nit. A terra desembarcaren uns 500 homes... Vols saber com va anar aquella aventura? T'ho expliquem a bord del Ciutat Badalona. Dirigit a públic infantil.

 

Passeig pel litoral. Coneix el Quetx

Què és el quetx? Com es veu la ciutat des del mar? Quan i on es va construir? Vine i t’ho explicarem a bord del Ciutat Badalona, un quetx clàssic, restaurat, destinat a oferir activitats culturals i lúdiques.

Posta de sol

Gaudir d’una posta de sol des del mar, abord del Quetx ciutat de Badalona, és un moment màgic. Els canvis de tonalitats de colors i la tranquil.litat del marens oferiran une experiència única

 

Dies i horaris

Visites mensuals, dates exactes a determinar

 

Durada

3 hores

 

Cal fer reserva prèvia

 

Preus i reserves

Marina Badalona Tel. 93 320 75 00

http://www.marinabadalona-sa.es/

Informació

Oficina de Turisme Tel. (34) 93 483 29 90 otb@badalona.cat


Comparteix