Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Termes i Decumanus


Claveguera


Plànol: Termes i Decumanus

Badalona conserva un dels jaciments arqueològics de l’època romana més importants de Catalunya declarats com a Bé Cultural d’Interès Nacional. Un total de 3.400 metres quadrats museïtzats i soterrats que ens aproparan a la romanització i a la vida quotidiana d’aquella època a Baetulo, nom que rebia Badalona en aquest període.

Aquest conjunt arqueològic ens permetrà observar la seva estructura urbana en la zona més propera al fòrum, a tocar de la muralla i el traçat de la Via Augusta.

També hi podrem veure trams del decumanus màximums, el cardo màximums i un cardo minor, carrers principals de tota ciutat romana, diverses illes de cases i les termes, lloc habitual d’esbargiment i purificació i a la vegada lloc on fomentar les relacions socials, comercials i politiques.

El recinte incorpora una exposició permanent de 450 metres quadrats amb destacats elements del món romà i un audiovisual de Baetulo en pantalla gegant, que ens permetrà entendre la vida quotidiana i l’organització d’una ciutat romana.

Localització

Museu de Badalona

Pl. Assemblea de Catalunya, 1

08911 Badalona

Horaris/dies de visita i tarifes

La informació respecte els horaris i dies de visites com les tarifes corresponents estan a l’accés directe que hi ha a la dreta de la pàgina.

Durada aproximada

2 hores

Informació

Oficina de Turisme Tel. (34) 93 483 29 90 otb@badalona.cat

Reserves

Museu de Badalona Tel. (34) 93 384 17 50 info@museudebadalona.cat


Comparteix