Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Manifest pel Dia de la Visibilitat Lèsbica del 26 d’abril

Comparteix


04/25/2016 10:00 PM - dones

Consell de les Dones de Badalona

El Consell de les Dones de Badalona expressem avui 26 d’abril, Dia de la Visibilitat Lèsbica, la necessitat de superar la visió patriarcal, androcèntrica i heteronormativa de la construcció de la sexualitat i del model familiar en la nostra societat, donat que un cop més, les dones som discriminades de forma específica.

I ho fem actualment, quan està pendent el desplegament de la Llei Catalana contra l’homofòbia, aprovada el 2014, i capdavantera a nivell internacional.

Des del Consell de les Dones de Badalona, com a dones feministes, volem posar de manifest que cal acompanyar per fer visibles a les dones lesbianes a tots els àmbits de la vida de la ciutat, organitzades, no organitzades, polítiques, treballadores públiques; mares, àvies, filles; amb capacitats diverses; d’orígens culturals i socials diversos; nenes, adolescents, adultes i dones grans; mestres, metgesses, infermeres, actrius; botigueres, transportistes, conductores de busos, empresàries; .....

Des del Consell de les Dones de Badalona volem manifestar-nos a favor del gaudiment efectiu dels drets de les dones lesbianes de manera integral, i en específic en quant a l’accés a les tècniques de reproducció assistida a través dels serveis públics; i a la importància de donar exemple a les generacions joves de noies de la diversitat en les formes de sentir, expressar i viure la sexualitat amb llibertat, i poder-ho fer al llarg de totes els cicles de la vida.

Per tot això, des del Consell de les Dones emplacem a la ciutadania de Badalona a reivindicar aquest 26 d’abril, Dia de la Visibilitat Lèsbica.

Badalona, 26 d’abril de 2016

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat