Cercador
V3.30
Menu
Ets a:

Entitats de La Pau, Lloreda, Montigalà i Puigfred celebren aquest dissabte ‘Som i Pintem’ un matí d’activitats per fomentar la convivència en la diversitat

Comparteix


06/09/2017 8:00 AM - joventut

La jornada està organitzada per la Xarxa Entitats 8 i s’emmarca en el Pla de Desenvolupament Comunitari de La Pau

El projecte neix amb la voluntat de millorar les relacions socials del territori i la participació del veïnat en el context de l’espai públic

Aquest dissabte 10 de juny, la plaça Illa dels Músics de Badalona serà escenari d’un conjunt d’activitats i tallers emmarcats en el projecte Som i Pintem, una iniciativa organitzada per la Xarxa Entitats 8 dins del Pla de Desenvolupament Comunitari de La Pau que busca millorar les relacions socials a la zona alta del districte 2 de Badalona. Per fer-ho, el projecte cerca potenciar el treball en xarxa entre les entitats i la participació del veïnat en el context de l’espai públic.

La voluntat d’aquest projecte s’exemplifica amb les activitats d’aquest dissabte. Des de les 10 h fins a les 14.30 h, entitats de La Pau, Lloreda, Montigalà i Puigfred s’ajuntaran per celebrar un matí festiu on pintaran de forma col·lectiva una de les parets principals de la plaça Illa dels Músics. A part la pintada, es podrà gaudir paral·lelament de tallers i activitats destinades a infants, joves i adults com per exemple partits de futbol, tallers d’skate, degustacions o música en viu.

Des del projecte Som i Pintem es té previst que activitats com les d’aquest cap de setmana es repeteixin en altres indrets, escollits sigui per la seva degradació o per la seva rellevància al barri, per actuar en el seu espai públic i convertir-los en un context amable. Amb aquestes actuacions es pretén crear vincles positius que afavoreixin la convivència en la diversitat (intergeneracional, de gènere, cultural, de capacitats, etc.) dissenyant activitats col·lectives on l’art sigui l’eix principal per aconseguir-ho.

La festa d’aquest dissabte és fruit del treball conjunt i la implicació de les entitats que actualment formen part de la Xarxa Entitats 8 del Pla Comunitari de La Pau, que són: ass. AMICS, Esplai Buenoyqué, El Lokal de joves, CD Los Planos Skate Plaza, Fundació AMIBA, ass. Krear-t, Fundació Germina i Av Fondo Sistrells. El projecte té també amb el suport i col·laboració de les Regidories de Participació i Convivència, del Districte 2 i de Serveis Social.

Badalona, 9 de juny de 2017

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat