Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Estiu amb tuQuè és? El catàleg municipal d’activitats d’estiu


És una acció de col·laboració amb les entitats i associacions que duen a terme diferents propostes d’activitats a la ciutat durant els mesos d’estiu, i molt especialment als infants, adolescents i joves de la ciutat.


A part aquest catàleg, també recull un seguit d’activitats adreçades a dinamitzar els i les joves de la ciutat, fomentant la seva participació en diferents activitats, formatives, tecnològiques, esportives, culturals...


El programa municipal d’activitats, s’ha organitzat des de diferents serveis de l’ajuntament: Educació, Joventut, Cultura, Serveis Socials, Salut i Esports, programant una oferta d’activitats municipals molt variada, tal com podreu veure en el catàleg.


Qui es pot inscriure a aquestes activitats?


- Les entitats i associacions de la ciutat que duen a terme diferents propostes d’activitats a la ciutat durant els mesos d’estiu

- Els i les joves de la ciutat.


Com es pot inscriure a aquestes activitats?


En aquesta pàgina web es podrà accedir als diferents formularis d’inscripció, classificats pels serveis que han programat les activitats, i que podreu veure amb més detall a les fitxes d’activitats del catàleg.


Un cop emplenat el formulari i complint amb la normativa establerta, cada servei es posarà en contacte amb el responsable de la sol·licitud i es confirmarà o no la inscripció a l’activitat.


Observacions generals.


Per qualsevol dubte que l’entitat, associació o jove tingui, pot contactar amb els diferents serveis municipals, a través dels correus o telèfons que surten al catàleg.


Comparteix