Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Badalona comptarà amb un espai de diàleg permanent amb el Poble Gitano

Comparteix


01/11/2018 11:00 PM - ciutadania i convivènciaparticipació

El futur Consell Municipal del Poble Gitano vol enfortir els vincles i millorar el treball conjunt entre l’Ajuntament i la comunitat gitana

L’Ajuntament i la comunitat gitana de Badalona disposaran d’un espai permanent de trobada per a crear sinergies i posar en valor l’aportació cultural de la comunitat gitana a la ciutat. Aquest matí el grup promotor ha presentat a l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, la proposta de creació del Consell Municipal del Poble Gitano.

El futur Consell Municipal del Poble Gitano, que haurà de ser aprovat pel Ple municipal, és fruit del treball previ de la regidoria de Participació i Convivència de l’Ajuntament de Badalona, del Districte 6, i de representants d’associacions i entitats.

Entre els objectius que s’ha marcat el futur Consell Municipal del Poble Gitano es troben la prevenció i l’eliminació de la discriminació que pateix aquest col·lectiu. Pel que respecta a l’agenda de treball del Consell cal destacar “la creació d’espais de diàlegs permanents per construir una Badalona millor, treballant per a la convivència en les diversitats, centrant-se en àmbits com l’educació, la igualtat de gènere i la cohesió social”.

Badalona, 12 de gener de 2018

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat