Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Fira de l'Ensenyament


9a Fira d'ensenyament


Aquest any se celebra la 9a Fira de l’Ensenyament de manera virtual, obligats per les circumstàncies de pandèmia. Aquest nou format permet gaudir de més dies d’obertura (del 15 al 21 de març) i que el web resti obert amb la tota informació un cop acabada la fira.

Com cada any, trobareu una llarga llista de centres-expositors, que us oferiran tota la informació sobre la seva oferta formativa postobligatòria. Hi inclou des del PFI fins a estudis universitaris, passant per cicles formatius de grau mitjà i superior tant de les especialitats que oferim a Badalona com d’algunes de fora de la ciutat.

Aquesta edició compta amb una programació de xerrades molt interessants (en format telemàtic) i amb l’estrella de la Fira, la Human Library, que us permetrà interactuar amb professionals en actiu de diferents sectors productius. També hem preparat alguna activitat adreçada als pares que volen acompanyar els seus fills en aquest procés de trànsit cap a l’etapa postobligatòria.

La Fira s’emmarca dins el Pla per a l’Èxit Educatiu de l’Ajuntament de Badalona, i té entre d’altres objectius orientar i acompanyar els joves i les seves famílies en el procés de transició entre etapes educatives, i també s’inclou en el programa de Noves Oportunitats Educatives 4.10 de la Diputació de Barcelona.

L’equip professional dels Departaments d’Educació i Joventut, amb la col·laboració dels centres educatius, han fet possible aquesta fira.

El web de la Fira estarà obert a partir del 15 de març d’enguany.


Comparteix