Cercador
V3.28
Menu
Ets a:

Dissabte es farà l’activitat “Les papallones i insectes nocturns al parc de Can Solei i Ca l'Arnús de Badalona”

Comparteix


10/24/2016 10:00 PM - medi ambient

Durant la passejada nocturna pel parc es podran observar organismes que durant el dia resten amagats

Aquest proper dissabte 29 d’octubre, de 19 a 22 hores, es farà l’activitat adreçada al públic familiar “Les papallones i insectes nocturns al parc de Can Solei i Ca l'Arnús de Badalona.

Es farà una passejada nocturna pel parc per poder veure i comprovar com és la vida de les papallones nocturnes i de la quantitat d'insectes i altres organismes que s’hi podran trobar. La majoria d’aquests insectes passen desapercebuts ja que durant el dia resten amagats. Per tal de poder observar de prop tots aquests organismes es posaran trampes de llum per atreure’ls i es podran aprendre les tècniques utilitzades pels especialistes.

Aquesta activitat està promoguda per l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible de l’Ajuntament de Badalona i va a càrrec del l’Associació Naturalista ALOC

Cal destacar que les places són limitades i que cal fer inscripció prèvia trucant a l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé enviant un correu electrònic a mediambient@badalona.cat

El punt de trobada per als participants s’ha situat a la porta d’accés al parc, des de la porta del Carrer Sant Bru, a les 19 hores. Es prega puntualitat. Els assistents han de portar: llanterna, llibreta, llapis i calçat i roba adequats.

Badalona, 25 d’octubre de 2016

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat