Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Crèdits ràpidsInforma't bé abans de demanar qualsevol tipus de crèdit

Molt cops ens podem trobar amb la necessitat de disposar de diners d'una manera urgent per tal de fer front a determinades despeses personals no previstes o extraordinàries.

Què és un crèdit ràpid?

És un tipus de crèdit que s'atorga a un consumidor en un termini molt breu de temps i per una quantia econòmica que normalment sol estar entre los 600 € i 6000 €.

Avantatges,

Són de ràpida tramitació.

Ens demanen poca documentació, normalment sol ser suficient amb una nòmina de treball, un rebut domiciliat i el nostre DNI.

Disposem dels diners en un termini breu, normalment de 24 a 48 hores.

No cal que justifiquem el motiu pel qual demanem el crèdit.

Inconvenients,

Els interessos en la majoria dels casos són molt elevats, en la majoria el TAE supera el 20%.

En tenir una tramitació ràpida de vegades abans de signar el crèdit no tenim tota la informació necessària.

Recomanacions

En cas que necessitem disposar de diners de manera urgent, en primer lloc cal consultar tots els productes que hi ha mercat, per trobar el més adient a les nostres necessitats.

No ens deixem portar per la publicitat, vigilem el nostre pressupost i les nostres despeses mensuals per veure si podem fer front a una nova quota abans de contractar.

Exigim sempre una oferta vinculant per escrit de l'entitat financera que ens ofereix el crèdit, per tal de llegir-la tranquil·lament. Guardem aquest document.

Llegim molt bé les condicions del contracte abans de signar-lo i comprovem que són les mateixes de l'oferta escrita que abans ens havien fet i que no hi ha cap clàusula abusiva.

És una garantia contractar amb entitats financeres adherides a una Junta Arbitral de Consum.

En cas de conflictes hem de demanar els fulls de reclamació/denúncia a l'establiment on vàrem signar el contracte de préstec i si no arribem a un acord amb l'entitat financera, podem tramitar la reclamació a través o de la Oficina d'Informació al Consumidor del nostre Ajuntament o a traves d’OFIDEUTE o d'una Associació de Consumidors


Comparteix