Cercador
V3.28
Menu
Ets a:

El Consell dels Infants de Badalona tractarà en la reunió que celebrarà demà dimecres el Pressupost municipal de 2017 i les Festes de Maig

Comparteix


03/13/2017 11:00 PM - educacióparticipacióculturafinanceseconomia

En aquesta trobada hi participen 52 nois i noies de 26 centres socioeducatius, d’esplai i escoles de la ciutat

Demà dimecres 15 de març tindrà lloc una nova Trobada del Consell dels Infants de Badalona (CIB). Es tracta de la quarta reunió que es farà aquest curs per part d’aquest òrgan de participació format per 52 nois i noies, representants de 26 centres socioeducatius, d’esplai i escoles d’aquesta ciutat. La trobada tindrà lloc entre les 17.30 i les 19 hores, a la sala d’estudis del Centre Cultural El Carme (carrer Francesc Layret, 78 ).

L’objectiu del Consell és que els infants puguin debatre, fer sentir la seva veu, elaborar propostes, promoure activitats, aprendre i decidir sobre els temes de la ciutat i del món que són del seu interès. En aquesta ocasió l’ordre del dia preveu que facin seguiment del Pla d’acció del CIB 2016-17 i que preparin les properes activitats. També es procedirà a escollir els dos representants del CIB al Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC). Un altre punt que es treballarà demà fa referència a les aportacions que des del CIB es volen fer al Pla de Treball 2017 de la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB).

El següent tema que es tractarà és el del Pressupost municipal d’aquest 2017. Cal destacar que en aquest punt el Consell dels Infants comptarà amb la presència del tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Democràtica, Jose Tellez, qui s’encarregarà d’explicar com està organitzat el pressupost i a què es destinen les partides municipals i alhora recollirà les aportacions i propostes que li traslladin els infants. Després de parlar del pressupost arribarà el moment de comentar la preparació de les Festes de Maig de 2017 i del calendari d’activitats de la ciutat de març i abril.

Recordem que el CIB està format actualment per 52 representants d’aquests 26 centres socioeducatius, d’esplai i escoles: Antoni Botey, Arrels Blanquerna, Arrels Esperança, Can Barriga, Casal dels Infants ASB, Centre Obert Llefià-ISOM, Esplai Bon-Vent, Fundació Ateneu S. Roc, Fundació Carles Blanch-Centre San Jaume, Fundació Salut Alta, Garbí Pere Vergés, Jesús Maria, Jungfrau, Les Ciències, Lola Anglada, López Torrejón, Llevant, Llibertat, Llorens Artigas, M. D. de l’Assumpció, Margarida Xirgu, Planas i Casals, Progrés, Rafael Alberti, Salvador Espriu i S. Trinitat.

Actualment ja s’ha iniciat el procés de comunicació als centres educatius de la ciutat per a que comencin a pensar en la seva possible incorporació en el CIB el proper curs.

Per a més informació:

http://consellinfantsbadalona.cat

Consell_dels_Infants_de_Badalona

Badalona, 14 de març de 2017

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat