Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Serveis a la platja
SERVEIS QUE S’OFEREIXEN ALS USUARIS DE LES PLATGES

Les platges disposen de servei de vigilància, salvament i socorrisme, servei de vestidor i d’acompanyament a l’aigua per a persones amb diversitat funcional, guinguetes, dutxes i rentapeus, passeres de fusta, papereres i contenidors per a la recollida selectiva de residus, zones de jocs infantils, zones esportives amb pistes de voleibol, futbol i Korfbal.

A l’entrada principal de cada platja es disposa d’una cartellera informativa on s’inclou informació relativa als serveis disponibles a la platja, així com informació sobre la qualitat de l’aigua. Així mateix s’ofereix informació als usuaris a través del web de l’Ajuntament.

CALENDARI I HORARI DELS SERVEIS

Salvament i socorrisme:

  • 6 mòduls assistencials: platja de la Marina, Coco, Estació, Pescadors, platja del Pont d’en Botifarreta i Platja del Cristall

  • Punts de vigilància i assistència: Marina, Pont del Petroli, Estació, Pescadors, Pont d’en Botifarreta i Barca Maria

  • Horari i dates: del 8 de juny fins al 13 de setembre tots els dies, des de les 10 a 19h.

Totes les platges de Badalona amb servei de salvament i socorrisme, durant l’horari d’aquest, estan cardioprotegides.

Vigilància:

  • Aquest servei serà efectuat per una patrulla de dos agents per torn de la Guàrdia Urbana, de l’1 de juny a l’13 de setembre. L’horari dels dies feiners serà de 10 a 14 h i de 14 a 19 h i els caps de setmana i festius de 8 a 14 h i de 14 a 20 h.

Control aforament

Per a fer el control de l’aforament a les platges de Badalona s’ha contractat un total de 18 persones que fan les funcions d’agents cívics donant informació sobre les mesures que s’han de prendre en relació a la COVID-19, mesurant l’aforament al sectors de platja preestablerts i comunicant les incidències que puguin observar. La prestació d’aquest servei es donarà des del 15 de juny al 13 de setembre, tots els dies de la setmana i en horari de 8 a 20 h.

Servei d’acompanyament a l’aigua de persones amb diversitat funcional

  • Servei de cadira amfíbia i suport de 1 professionals a la platja de l’Estació (a l’alçada de l’aparcament)

  • El servei es dóna tots els dies de l'1 de juliol fins el 13 de setembre d’11 a 18 h el dies de diari i de 10 a 18 h caps de setmana i festius.

  • El servei disposa d’un mòdul vestidor/WC exclusiu per a aquest ús

Guinguetes:

Hi hauran 8 guinguetes al llarg de totes les platges.

Les dates i els horaris de funcionament es recullen en la taula següent:

.

Avís important: d’acord amb les mesures contra el COVID-19, les guinguetes tancaran tots els dies a les 24 hores fins el dia 9 d’agost.

.

TEMPORADA DE BANY

Obligatori

Opcional

del 1r cap de setmana juny fins al 1r cap de setmana de setembre

tots els dies

de les 10

a les 24 h

 

FORA DE TEMPORADA DE BANY

Obligatori

Opcional

del 1r cap de setmana d’abril

fins al 1r cap de setmana de juny

i

del 1r cap de setmana de setembre fins al 31 d’octubre

 

de dilluns a dijous i diumenges

de les 10

a les 24 h

Neteja de la sorra:

Temporada Alta (1/05/20-30/09/20)

  Neteja manual: diària de dilluns a diumenge de 6 a 12:30 h i de 16 a 18 h (10 operaris+1 vehicle 4x4+ 1 furgoneta). Buidat papereres amb camió compactador.

  Neteja mecànica: La neteja mecànica es realitzarà a primera línia de mar diàriament a totes les platges.

Periòdicament, i segons les necessitats, es realitzarà la neteja de grafits i d’elements de mobiliari amb un equip hidronetejador.

Es disposarà d’una brigada de neteja formada per 9 operaris per fer una neteja extra de la zona de primera línia de mar en horari de 10 a 17 h cada dia entre el 1 de juliol i el 13 de setembre.

Embarcació de recollida de sòlids flotants

L’Ajuntament disposarà d’una embarcació tipus Marnet per a la recollida de sòlids flotants al mar que treballarà de forma diària, des del 17 de juliol fins a l’13 de setembre, de les 10 a les 19 h.

Manteniment d’instal·lacions:

Des del mes d’abril fins a final de setembre es compta amb 4 vehicles-taller 4x4, 4 oficials i 4 ajudants especialitzats, tots els dies de la setmana de 8 a 17 h.

Per fer front a les mesures establertes en relació a la COVID-19 es fan desinfecció de tots els accessos i mobiliari de platja 2 cops al dia.

Com a mesura per facilitar la distància de seguretat de 2m entre usuaris a l’hora de utilitzar el servei de dutxes s’ha anul·lat una de les dues sortides de cada dutxa i rentapeus, deixant-ne només una en servei


Comparteix