Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Badalona participa en la cloenda de la Quinzena metropolitana de dansa amb l’activitat Tothom Balla

Comparteix


03/06/2018 11:00 PM - cultura

Aquest dissabte es farà un assaig amb totes les persones que hi vulguin participar al Centre Cultural l’Escorxador

Aquest dissabte, 10 de març, de 10 a 12 hores, al Centre Cultural l’Escorxador-Nau 3 es farà l’assaig previ per preparar la coreografia que servirà de cloenda de la Quinzena metropolitana de dansa que es celebra a diverses ciutats metropolitanes (Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i Sant Coloma de Gramenet) des del passat dijous 1 de març. L’assaig es farà just abans de l’espectacle Origami de la companyia Furinkaï.

L'activitat s’emmarca dins del projecte “Tothom Balla” de la Quinzena metropolitana de dansa, una proposta participativa adreçada a tothom que vulgui ballar.

Recordem que aquesta coreografia la faran, a les 12 hores, de manera simultània, a totes les ciutats participants en la Quinzena dissabte, 17 de març. A Badalona l’activitat es farà al Centre Cultural l’Escorxador-Nau3.

En aquesta activitat s’hi pot inscriure qualsevol persona que tingui ganes de participar-hi ja que és una coreografia pensada per a tothom. Per a més informació www.dansametropolitana.cat.

Durant la Quinzena metropolitana, que se celebra fins diumenge 18 de març, es poden veure a diferent escenaris i indrets metropolitans més d’un centenar d’actuacions de diversos estils de dansa.

Badalona, 7 de març de 2018