Cercador
V3.29
Menu
Ets a:

Itinerari del Torrent de l'AmigóL’itinerari s’inicia a la rotonda de Can Ruti, on conflueixen les parades d’inici – final dels autobusos B-12, B-19, B-26, B-24, B-27 i BDO, que poden apropar els visitants al punt de partida de l’itinerari

L’itinerari transcorre pel marge dret del torrent, des de l’inici fins a la font de Amigó En aquesta zona es poden observar alzines i roures de bones dimensions, així com espècies pròpies de torrents i rieres, com els oms, els pollancres i alguns àlbers i freixes que han estat objecte d’algunes reforestacions realitzades en aquesta zona.

En arribar a la font de l’Amigó continuarem vessant amunt, per un camí que condueix a un mirador. El camí transcorre pel vessant de solana, gairebé a mig camí entre la carena i el fons de la vall; però el punt que ofereix la millor panoràmica de tot el recorregut és el Turó, des d’on s’identifiquen bona part dels cims que circumden la vall de Pomar, la zona de Can Ruti i el Torrent de l’Amigó. Es poden reconèixer entre d’altres els cims del Turó de l’Home (on hi ha el dipòsit), el cim i el coll de Fra Rafel i la Coscollada.

El camí descendeix des del Turó d’en Seriol fins a coincidir, ja prop de can Ruti, amb el GR-92, a l’alçada d’on hi ha la cadena de la font del Goig (a tocar de les antigues escoles). Seguirem la pista ja asfaltada fins a la rotonda de Can Ruti on hem iniciat l’itinerari (a uns 75 metres escassos).


ComparteixPlaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat