Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

On som?La Guàrdia Urbana de Badalona té les seves dependències centrals a la comissaria del Turó d’en Caritg, en un emplaçament idoni per cobrir les emergències que es produeixen en tot el territori de la ciutat.

Obert tots els dies de l’any durant les 24 hores del dia, en aquestes dependències es troben els serveis centrals, com Atestats, unitat encarregada de la recepció de denúncies, de la instrucció de diligències penals i de la investigació dels accidents de trànsit; el Departament de Vehicles Abandonats; el Departament d’Objectes Perduts; la Unitat Territorial, integrada per les patrulles que presten servei a tot el territori; la Unitat Ciclista; la Unitat Omega; la Unitat de Policies de Barri; i la Unitat de Vigilància del Trànsit, entre d’altres.

Guàrdia Urbana de Badalona

Av/Caritg, s/n, 08917 Badalona (Barcelona)

934 832 901

Urgències: 092 o 934 977 210

Per millorar la resposta a la problemàtica d’inseguretat i incivisme que es dóna en certes parts del territori, i en compliment de l’objectiu de donar una resposta eficaç i adequada al ciutadà, al setembre de 2012 es va inaugurar la nova Comissaria de Sant Roc.

Situada a la plaça Camarón de la Isla, la comissaria disposa de set mòduls amb una superfície total de 120 metres quadrats, on es dóna servei durant les 24 hores del dia als veïns dels barris de la zona sud de la ciutat.

Un total de 8 agents de la Guàrdia Urbana estan destinats a aquesta nova comissaria. En cadascun dels torns hi ha 2 o 3 agents per atendre les necessitats dels ciutadans i actuar com a punt de contacte i de referència per als veïns. A més d’aquests vuit agents, en el territori continuaran desenvolupant les seves funcions la resta d’efectius destinats a aquesta zona, que són tres patrulles de guàrdies de barri, dues patrulles motoritzades i la Unitat Omega.

Durant 2014 s’implementarà la possibilitat de recepcionar denúncies a aquestes dependències, cosa que farà que els veïns pròxims a aquesta zona no hagin de desplaçar-se a la comissaria del Turó d’en Caritg.

Guàrdia Urbana de Badalona - Comissaria Badalona Sud

Pl. Camarón de la Isla, 08918 Badalona (Barcelona)

A més d’aquestes dues instal·lacions centrals, la Guàrdia Urbana de Badalona disposa d’altres punts d’atenció ciutadana a les Oficines municipals de districte, a l’edifici El Viver, a la Casa de la Vila i a la platja.


Comparteix